اخبار رسانه

فقط ۵ درصد از یارانه مطبوعات تخصیص یافته است

[quote]سخنگوی فراکسیون مطبوعات، رسانه ملی و فضای مجازی مجلس از تخصیص ۵ درصدی یارانه مطبوعات در سال ۹۸ خبر داد و این روند را موجب تعطیلی مطبوعات کشور دانست.[/quote]

هادی قوامی  در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به نشست اعضای فراکسیون مطبوعات مجلس با خانه مطبوعات کشور و اهالی رسانه، عنوان کرد: در این نشست مشکلات و مسائل حوزه مطبوعات از جانب خانه مطبوعات کشور مطرح و نمایندگان نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند.

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که امروز مطبوعات و روزنامه‌های کشور با آن مواجه هستند، عدم پرداخت یارانه به مطبوعات است؛ افزود: در حال حاضر فقط 5 درصد از یارانه مطبوعات به روزنامه‌‎های کشور تخصیص یافته و این موضوع به بقای مطبوعات ضربه می‌‎زند.

قوامی اضافه کرد: این در حالیست که یارانه مطبوعات در بودجه سال 98 رقم 120 میلیارد تومان ارائه شده بود که نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق 100 میلیارد تومان دیگر به آن افزودند ولی بر اساس برآورد صورت گرفته از ابتدای سال تا کنون فقط 12 میلیارد تومان یارانه به مطبوعات اختصاص پیدا کرده است.

هادی قوامی

این نماینده مردم در مجلس اضافه کرد: در کنار تسریع در تخصیص هرچه سریع‌تر یارانه‌ها، باید شفافیت در پرداخت یارانه‌ها وجود داشته باشد و این مهم خواست اعضای فراکسیون مطبوعات، رسانه ملی و فضای مجازی مجلس است.

وی به یکی دیگر از مشکلات روزنامه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: در قانون آیین دادرسی کشور به صراحت عنوان شده که احکام قوه قضاییه باید در روزنامه‌های کثیرالانتشار به چاپ برسد به طوری که روزنامه‌ها سالانه از این محل حدود 60 هزار میلیارد تومان درآمد داشتند ولی اخیرا با صدور بخشنامه‌ای مقرر شده که این احکام به صورت الکترونیکی در سامانه‌ای اینترنتی منتشر شود که از روزنامه‌ها از این محل متضرر می‌شوند.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین زمزمه‌های به گوش می‌‎رسد که سازمان اسناد و املاک کشور نیز قصد دارد که آگهی‌های مربوط به تعیین حدود، املاک و غیره را الکترونیکی کند که این مسئله هم از درآمد مطبوعات سالانه 20 میلیارد تومان می‌کاهد.

قوامی با تأکید بر اینکه کانال‌های حکومتی حمایت از مطبوعات نباید مسدود شود، اضافه کرد: در حال حاضر مطبوعاتی که صدای مردم هستند، وظیفه روشنگری و مشاورت نخبگان کشور را به عهده دارند به شدت در مضیقه‌اند و باید از آن‌ها حمایت کرد چراکه یکی از شاخصه‌های توسعه کشور تعدد مطبوعات و رسانه‌‎ها با سلایق و تخصص‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است.

سخنگوی فراکسیون مطبوعات، رسانه ملی و فضای مجازی مجلس تصریح کرد: موارد مطرح شده در نشست امروز از طریق فراکسیون مطبوعات پیگیری خواهد شد./

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *