توجه به مرجعیت رسانههایِ دارایِ مجوز، مستلزم حمایت و صیانت از حریم آنهاست
![](https://mirna.ir/wp-content/uploads/2025/01/1403082111025493431416694-780x470.jpg)
به گزارش روابط عمومی معاونت امور رسانهای و تبلیغات، هومن عظیمی با اشاره به ضرورت صیانت و حمایت از رسانههای دارای مجوز در قبال برخی فعالیتهای غیرقانونی و بدون هویت گفت: رسانههای مجوزدار پس از انجام فرآیندهای قانونی، مجوز خود را از هیات نظارت بر مطبوعات دریافت میکنند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز برای آنها پروانه فعالیت صادر میکند.
مدیران این دسته از رسانهها با آگاهی از رسالت قانونی خود و آشنایی با حقوق و حدود رسانه، به فعالیت میپردازند و همواره در قبال عملکرد خود پاسخگو هستند و از حمایت قانون مطبوعات و قانون اساسی کشور برخوردارند. در مقابل، برخی فعالیتهای غیرمجاز در فضای مجازی وجود دارد که در پوشش کار رسانهای، با انتشار مطالب خلاف واقع و مغایر با هنجارهای فرهنگی و اجتماعی، موجب تشویش اذهان عمومی و تضییع حقوق مردم و شهروندان میشوند. از این رو توصیه میشود، اشخاص حقیقی و حقوقی قبل از انجام مصاحبه یا هر تعامل دیگر با رسانهها، از اصالت و قانونی بودن فعالیت رسانه مورد نظر اطمینان حاصل نمایند.
عظیمی افزود: يکی از وظایف نهادهای نظارتی جلوگیری از فعالیت رسانههای فاقد مجوز است که بر حسب وظیفه قانونی خود نسبت به رصد و پایش این موارد اقدام میکنند. اما لازم است جامعه مخاطبان نیز به این مهم توجه داشته و درباره اصالت مجوز و قانونی بودن فعالیت رسانه مراقبت بیشتری به عمل آورند.
در حال حاضر این امکان وجود دارد که هر یک از شهروندان برای راستی آزمایی و تایید اصالت مجوز و قانونی بودن فعالیت یک رسانه، با مراجعه به سامانه جامع رسانههای کشور، در بخش فهرست رسانههای دارای مجوز، از آخرین وضعیت رسانههای دارای مجوز کشور مطلع شوند.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |