ضریب کیفی 388 نشریه تعیین شد
معاون فرهنگی اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی با اشاره به اینکه در سال 96 تعیین ضریب کیفی نشریات بر اساس فرمهای خوداظهاری و بررسی کمیته ارزیابی است، از تعیین ضریب کیفی 388 نشریه در دوره جدید خبر داد.
محمد سروش با بیان اینکه جلسات کمیته ارزیابی کیفی نشریات هر دوهفته یکبار به صورت منظم تشکیل می شود، گفت: میانگین امتیازات نشریات در دوره جدید به نسبت دوره های قبل کاهش یافته و از معدل 72 به 58 رسیده که علت این کاهش، اعمال شاخص های دقیق تر و کمی تر در ارزیابی های این کمیته است.
وی همچنین از افزایش شاخص های ارزیابی از 4 شاخص به 15 شاخص خبر داد و افزود: مجله فیلم و فصلنامه حقوق ملل با کسب 83 و 84 بیشترین امتیاز را در این دوره از کمیته ارزیابی کیفی کسب کردند.
سروش همچنین از تعیین ضریب کیفی 388 نشریه در دوره جدید ارزیابی در سال 96 خبر داد و گفت: هم اکنون 125 نشریه در نوبت ارزیابی کیفی قرار دارند.
وی اظهار کرد: با توجه به حجم بالای متقاضیان و در عین حال جلسات دو هفته یک بار این کمیته، روند بررسی نشریات 30 تا 45 روز طول می کشد که تلاش میکنیم با افزایش تعداد جلسات این مقدار زمان کاهش قابل توجهی داشته باشد.
معاون فرهنگی اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی با توضیح اینکه اعداد ضریب کیفی نشریات در حساب کاربری هر نشریه در سامانه جامع رسانه های کشور و نیز در فایل فهرست تمام رسانههای درای مجوز در سایت معاونت مطبوعاتی قابل مشاهده است، تصریح کرد: فرم خود اظهاری ضریب کیفی نشریات در بخش «درخواست» حساب کاربری هر مدیرمسئول در سامانه جامع رسانههای کشور وجود دارد و مدیران مسئول پس از تکمیل فرم خوداظهاری، میتوانند با ارسال 3 شماره آخر نشریه خود به اداره کل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی در نوبت ارزیابی کیفی قرار گیرند.
ترکیب کمیته ارزیابی کیفی نشریات نیز متشکل است از «معاون فرهنگی اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی، یک استاد ارتباطات به انتخاب مجمع روسای دانشکده ها و گروه های ارتباطات دانشگاه های تهران، یک کارشناس به انتخاب هیأت نظارت بر مطبوعات، یک مدیر مسوول به انتخاب کارگروه نمایندگی مدیران مسوول، نماینده شورای هماهنگی تشکل های مدیریتی مطبوعات، نماینده شورای هماهنگی تشکل های روزنامه نگاری، یک سردبیر به انتخاب کارگروه توسعه مطبوعات».
شیوه نامه تعیین ضریب کیفی را اینجــــا مطالعه فرمایید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |