مجلس پای کار حل مشکلات رسانه ها است
حجت الاسلام محمد صفری ملک میان نایب رئیس اول کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و نماینده مردم املش و رودسر در مجلس شورای اسلامی طی بازدیدی از دفتر انجمن صنفی مدیران رسانه کشور و پایگاه خبری مملکت آنلاین و در نشست اختصاصی با محمد حیدری دبیر انجمن مدیران رسانه و مدیر مسئول این پایگاه با اشاره به جایگاه رسانه در نظام حقوقی، تقنینی و بودجه ای کشور اظهار کرد: اهمیت و ضرورت پرداختن به موضوع رسانه در دنیای امروز برکسی پوشیده نیست، چرا که رسانه های امروز میتواند در حوزههای مختلف هم در جهت مثبت و هم جهت منفی تاثیر داشته باشد، به همین سبب باید از این ابزار در تمامی حوزه های مختلف کمک گرفت.
وی در ادامه افزود: باتوجه به قدمت رسانه باید در نظام های تقنینی و حقوقی به آن توجه بسیار نمود و با استفاده از آن نواقص دولت را نیز برطرف کرد.
حجت الاسلام و المسلمین صفری با بیان این که رسانه توانسته جایگاه مطلوبی در بین زندگی مردم پیدا کند تصریح کرد: دولت و نهادهای مختلف نیز باید خود را با جامعه امروزی هماهنگ کرده و یک بازنگری ویژه در این رابطه داشته باشد.
نماینده مردم املش و رودسر در مجلس یازدهم با پاسخ به این سوال که مجلس در این خصوص چه نگاهی دارد ادامه داد: نگاه مجلس به این صنف همواره مثبت بوده است اما باتوجه به اهمیت بالای آن، کمیسیونهای مربوطه خصوصا کمیسیون اجتماعی و کمیسیون قضایی مجلس باید نگاه ویژه ای به رسانه داشته باشند تا موانع موجود در حوزه کار رسانه رفع شود.
برای مثال رسانه برای انجام کار خویش نباید در واحدهای مسکونی مستقر شود چراکه شهرداری در این خصوص مانع می شود لذا مجلس می تواند از طریق طرح و یا لایحه این این مانع را از میان بردارد و به کمک رسانه ها بشتابد.
نایب رئیس اول کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تصریح کرد: رسانه ها عمدتا زیر مجموعه وزارت ارشاد محسوب میشوند و این حوزه از مسئله کمبود منابع مالی رنج میبرد؛ گفتنی است که مجلس در این خصوص نیز دیدگاهی در نظر دارد که به رسانه های مکتوب و غیرمکتوب از ردیف بودجه های خاص که با تخصیص دچار مشکل نشوند از لحاظ مالی کمک نماید.
اما باید این را هم در نظر بگیریم که نمی توان در همه مواقع انتظار برطرف کردن منابع مالی خبرنگاران را داشت ولی دولت با مجلس همسو شده و درصدد رفع مشکلات خویش، سعی دارند به عنوان یک پشتوانه استوار در کنار رسانه ها قدم بردارند.
صفری با اشاره به این که وزارت ارشاد نگاه حمایتی خویش را نسبت به حوزه های شهرستانی نیز دریغ کرده بیان کرد: باتوجه به مطالعات و بررسی های صورت گرفته فهمیدیم که نظام توزیع عادلانه در اینجا هیچ نقشی ندارد و از دولتی که شعار عدالت محوری میدهد و مجلسی که نگاه جهادی و انقلابی به موضوعات و مسائل دارد انتظار می رود وزیر ارشاد نیز نگاه خود را به رسانه ها ویژه کند و با توجه به فعالیت های رسانه های شهرستانی و استانی حمایت مالی و معنوی خود را از سر گیرد.
گفتنی است بیمه تامین اجتماعی خبرنگاران هم موضوع دیگری است که مجلس باید به آن اهمیت دهد البته رسانه نیز باید در خصوص مشکلات و مطالبات خود اقداماتی انجام دهد و برای انجام درست و بهتر کارها آن ها را به تفکیک بیان کند.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |